Partnerschap met Makelaars & Notariaten

Bij Asbest Control begrijpen we de cruciale rol die makelaars en notariaten spelen in de vastgoedmarkt, vooral wanneer het gaat om het waarborgen van de veiligheid en conformiteit van eigendommen. Volgens de deontologische regels mogen makelaars geen asbestattesten aan hun eigen vastgoedportfolio uitgeven. Daarom is het essentieel om samen te werken met een onafhankelijke Asbestdeskundige Inventarisatie (ADI) om deze attesten te verkrijgen. Asbest Control positioneert zich als een betrouwbare partner voor makelaars en notariaten, door het leveren van deskundige, onpartijdige asbestinspectie- en certificeringsdiensten.

Onze toewijding aan makelaars

Asbest Control werkt nauw samen met makelaars en notariaten om te zorgen voor een soepele, transparante en efficiënte overgang van eigendommen. Wij bieden:

  • Onafhankelijke beoordelingen: Als onafhankelijke ADI garanderen we objectieve en betrouwbare asbestinspecties, conform de huidige wetgeving.

  • Naadloze integratie: Onze diensten zijn ontworpen om naadloos te integreren met de processen van makelaars, waardoor zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor evaluatie van asbestveiligheid.

  • Deskundig advies: Ons team van gecertificeerde experts staat klaar om makelaars en hun klanten te adviseren over de beste praktijken voor het beheer en de verwijdering van asbest.

  • Transparantie: Wij zorgen voor volledige transparantie gedurende het gehele proces, van inspectie tot certificering, om vertrouwen te bouwen bij zowel makelaars als hun klanten.

Voordelen voor de makelaars

Door te partneren met Asbest Control, kunnen makelaars hun klanten verzekeren van:

  • Veiligheid: De zekerheid dat alle vastgoedtransacties voldoen aan de veiligheidsnormen omtrent asbest.

  • Compliance: Volledige naleving van de regelgeving, waardoor risico’s op boetes of vertragingen worden geminimaliseerd.

  • Waardebehoud: Bescherming en verhoging van de waarde van het vastgoed door potentiële asbestrisico’s aan te pakken.

Word partner!

Bent u een makelaar geïnteresseerd in het opbouwen van een partnerschap met Asbest Control? Vul ons contactformulier in voor meer informatie over hoe we samen kunnen werken om de veiligheid en conformiteit van uw vastgoedportfolio te waarborgen. Ons team neemt spoedig contact met u op om uw specifieke behoeften te bespreken en hoe we u kunnen ondersteunen.

Bij Asbest Control zetten we ons in voor veilige en conforme vastgoedtransacties, in samenwerking met makelaars. Samen zorgen we voor een asbestveilige toekomst.